KRUG LJUBAVI

Krug ljubavi neprofitna je humanitarna udruga osnovana 2017. godine sa sjedištem u Zagrebu, a pomaže siromašnoj i ugroženoj djeci u zemljama trećeg svijeta.

Naša su najveća inspiracija djeca i mladi kojima je potrebna podrška te nam je cilj pomoći onima najpotrebitijima. Vjerujemo da niti jedno dijete ne bi trebalo biti gladno ili živjeti u strahu, vjerujemo da svatko zaslužuje priliku, i povrh svega, vjerujemo u moć obrazovanja. Upravo stoga, putem donacija ili mjesečnih ili godišnjih sponzorstava djeci i mladima pružamo mogućnost obrazovanja, osiguravamo školski pribor, redovite obroke te potrebnu medicinsku skrb.

U našem programu sponzorstva trenutno sudjeluje više od 400 djece i studenata u Keniji, a osiguravamo im školarinu i barem dva obroka dnevno. Također, u kenijskom gradiću Kitaleu izgradili smo sirotište za djecu žrtve nasilja i zlostavljanja. Osim toga, u Hrvatskoj organiziramo humanitarne akcije za pomoć djeci sa zdravstvenim poteškoćama.

Ukoliko nam se želite pridružiti u borbi protiv siromaštva ili vas zanima više o našim projektima i programu sponzorstava, možete nam se obratiti putem mejla ili društvenih mreža Facebooka te Instagrama, a za više informacija o samoj udruzi posjetite našu web stranicu.

www.krugljubavi.hr

Facebook:
@krugljubavi

Instagram:
@krugljubavi

Kontakt:
krugljubavi@gmail.com