Laser

Kao u svijetu priznata neinvazivna metoda uklanjanja dlačica s tijela, laserska epilacija je tijekom godina postala vrlo popularna i u Hrvatskoj. Zbog izvanrednih rezultata koji se njome postižu, preporučuje se svim muškarcima i ženama koji imaju problem s izraženom dlakavošću različitih dijelova tijela, a pogotovo ako imaju problem i s urastanjem dlačica, kada je laserska epilacija jedino efikasno rješenje. Sada je ta procedura postala mnogo lakša i efikasnija zahvaljujući novom Soprano Diode laseru by Denny Divine.

Soprano Diode laser koristi najnoviju tehnologiju laserskog uklanjanja dlačica. SHR tehnologija omogućuje koži da se postupno zagrije, djelotvorno uništavajući folikulu dlačica i usporavajući njihov ponovni rast, istovremeno štiteći okolno tkivo od ozljeda.

Laser kombinira najmoderniju tehnologiju, napredni SAFIRSKI sustav koji je posebno dizajniran za hlađenje kože tijekom tretmana. Upravo te prednosti omogućuju izuzetno brzo, sigurno i učinkovito lasersko uklanjanje dlačica.

Često ćete čuti da laserska epilacija mora boljeti. E pa ja ću vam reći kako ne mora ali ipak neki osjet pri samom tretmanu osjećate neću lagati. S obzirom na to da ima revolucionaran SAFIRSKI sistem za hlađenje, koji tijekom tretmana epidermu kratkotrajno čini anesteziranom, Soprano laser je potpuno siguran i ne pravi opekotine. Posebno je efikasan na osjetljivim mjestima, kao što je bikini zona, zbog In motion sistema rada tijekom kojeg se postepeno podiže temperatura brzim pokretima (umjesto kratkotrajne jake energije koja može biti vrlo bolna, što je slučaj s drugim laserima).

Ono što posebno izdvaja Soprano Diode laser by Denny Divine, jest da je podjednako učinkovit na svim tipovima i tonovima kože – čak i na osunčanoj koži, a dobra je vijest i da je moguće primjenjivati ga tijekom cijele godine. Preporučuje se izbjegavati izlaganje suncu 14 dana nakon tretmana, a ukoliko se izlažemo suncu potrebno je svaka tri sata nanositi zaštitni faktor. Dva tjedna nakon tretmana trebalo bi izbjegavati bazene, saune i piling da ne bi došlo do infekcije ili iritacije tretirane regije.

Iako su rezultati individualni preporuka je napraviti 6 tretmana da bi zahvatili sve dlačice, odnosno one koje su prešle iz faze mirovanja u aktivnu fazu. Tretman je potrebno ponavljati svakih 4 do 6 tjedana. Za održavanje dobivenih rezultata tretman je potrebno ponoviti svega jednom godišnje.

Prvi rezultati se vide 10 do 14 dana nakon prvog tretmana laserske epilacije i možete očekivati otpadanje dlačica, koje iznosi i do 30%. Nove dlačice koje rastu bit će rjeđe, za nijansu svjetlije i mekše, a nakon svakog sljedećeg tretmana još rjeđe i manje vidljive.

PICO LASER

PICOCARE & PICOWON je najsuvremenija tehnologija za uklanjanje pigmenta.

Brzom i snažnom energijom (bljeskom) razgrađuje pigment u koži pretvarajući ga u fini pijesak što je uvelike bolje i pogodnije za organizam i samu razgradnju razbijenog pigmenta iz tijela.

PICO laser temeljitije razbija čestice pigmenta i pritom manje oštećuje okolno tkivo.

Radi svoje jačine i učinkovitosti skraćuje se proces broja tretmana te se dermis ne oštećuje.

Tretmani koje laser odrađuje:

PICO PILING

KARBONSKI PILING

UKLANJANJE TETOVAŽA

UKLANJANJE PMU

UKLANJANJE OŽILJAKA

UKLANJANJE KAPILARA

UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJSKIH MRLJA

IZBJELJIVANJE ANUSA

S jednim tretmanom ne možemo ništa kao niti s ičime u životu i zato je broj tretmana individualan!

Priprema za tretman

Poželjno je tri do četiri tjedna prije tretmana laserske epilacije prestati sa svim metodama koje čupaju dlake iz korijena (depilacija voskom, šećernom pastom, pincetom). Na tretman dolazite s uklonjenim dlačicama na regiji koja se tretira – preporučljivo je da se dlačice uklone večer prije tretmana zbog eventualnih iritacija na koži od brijanja britvicom.

Kontraindikacije

Laserska epilacija ne preporučuje se raditi ako na tretiranom području imate tetovažu ili madež, vitiligo, psorijazu, dermatitis ili bilo koju vrstu upale ili ozljede kože, ako su dlačice u neposrednoj blizini očiju, ako ste u drugom stanju, ako imate dijabetes, poremećaj zgrušavanja krvi ili pacemaker.

Za sva pitanja i eventualne nedoumice slobodno nam se obratite 🤍