O NAMA

Sulis, velika Keltska iscjeliteljska božica, izvorno je božanstvo Sunca i plodnosti. Ona je bila “solarno” božanstvo; ime joj je izvedeno od keltske riječi “Sul” za sunce i oko za “Suilead”, što znači mudrost. Ona je i boginja ljekovite vode.

SULIS je brend začet u Hrvatskoj koji razvija i prodaje prirodne proizvode za njegu kože. Svi proizvodi su na bazi CBD-a i drugih ključnih sastojaka koji pridonose glavnoj funkciji oporavka i pomlađivanja kože.

Sulis se proizvodi u certificiranom laboratoriju opremljenom najsuvremenijom tehnološkom opremom. Naš profesionalni tim visokoobrazovanih stručnjaka posjeduje bogato znanje i iskustvo o ljekovitim biljkama i njihovim primjenama. Odabiremo samo najnovije i najkvalitetnije sirovine prisutne na tržištu.

#SULISLIFE

Inspirirani uspješnim lifestyle brendovima, #SULIS “LIFE” je naša dobrotvorna inicijativa i naš otisak na današnje društvo. Svaki prodani proizvod SULIS REGENERATORA će staviti jedan obrok na stol obitelji u potrebi.

1 prodana boca = 1 obrok za obitelj

Ponosni smo na utjecaj koji smo uspjeli napraviti i zahvalni smo našim pristalicama koji nam pružaju priliku za nastavak. Ako ste ikad kupili #SULISLIFE proizvode ili čak ispričali našu priču Vi ste dio nečeg većeg od brenda, dio ste pokreta koji unosi potrebnu akciju i nadu u svakodnevnicu našeg društva.

Vjerujemo da #SULISLIFE može probuditi u ljudima snagu i ljubav širom svijeta, pružiti im mogućnosti da napreduju, te pomoći im da prepoznaju svoju vrijednost i potencijal. Ovo je naš način širenja nade i pokazivanja ljudima da se teška iskustva ne moraju hraniti strahom, sramotom i žaljenjem, već se umjesto toga mogu pretvoriti u suosjećajnu, ljubavnu akciju za veće dobro.

MISIJA: stvaramo izvanredne prirodne proizvode koristeći sirovine prirodnog porijekla koji pomažu ljepoti, dobrom stanju i zaštiti svih tipova kože te uravnotežuju cijeli organizam. Naša predanost kvalitetnoj njezi kože jednako je važna kao i naša predanost  očuvanju ekološke ravnoteže, upotrebljavajući pri pakiranju već reciklirani papir i aluminijsku ambalažu.

VIZIJA: Koristeći sirovine prirodnog porijekla želimo postati nezaobilazan izbor svake žene i muškarca u svakodnevnoj njezi zdrave, lijepe i uravnotežene kože te kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, razvojem i usavršavanjem naših proizvoda učvrstiti svoju vodeću poziciju u industriji ljepote ali i osigurati kontinuiranu prepoznatljivost na globalnom tržištu.

Hvala vam što ste dio pokreta i što aktivno činite naš svijet boljim mjestom za život.