TRETMANI

PRO SKIN
Trajanje 30 min./60 min.

Nakon ovog personaliziranog tretmana vaša će koža neviđeno zablistati. Tehnike koje se koriste mogu uključivati upotrebu naprednih uređaja kao što je ULTRAZVUČNA ŠPATULA, terapija LED svjetlima i preparate koji daju profesionalne rezultate.

proskin-min
pro-calm-min
PRO CALM
Trajanje 60 min.

Tretman namijenjen osjetljivoj koži – djeluje na probleme poput ekcema, rozacee, psorijaze, crvenila i suhoće. Cilj tretmana je umiriti i osnažiti kožu, ublažiti crvenilo i eliminirati stres.

PRO BRIGHT
Trajanje 60 min.

Nakon ovog visokointenzivnog tretmana vaš će ten biti svjetliji i ujednačeniji – bez hiperpigmentacija i tamnih mrlja. U tri koraka moćni aktivni sastojci vitamin C, niacinamid i heksilrezorcinol apsorbiraju se u kožu i smanjuju neravnomjernu pigmentaciju kože.

pro-bright-min
pro-power-min
PRO POWER PEEL
Trajanje 30 min.

Kroz personaliziranu kombinaciju triju kiselina, a ovisno o stanju vaše kože, ovaj jedinstveni tretman osigurat će koži dubinski piling i potpunu regeneraciju kože. Zahvaljujući kombinaciji kiselina najmoćniji kemijski piling s najbrže vidljivim rezultatima idealan je za kožu s finim linijama i borama, koži s neujednačenim tenom i hiperpigmentacijom, te koži s aknama.

PRO MICRONEEDLING i NANONEEDLING
Trajanje 60 min.

Microneedling tretman lica minimalno je invazivna metoda u kojoj se uz pomoć mikroiglica aplicirajumezoterapisjki kokteli kojima se kožu i tkivo potiče na samoregeneraciju i obnavljanje, a pritom pospješuje stvaranje kolagena i elastina. Mikroiglicama na koži se stvaraju mikro oštećenja, te se pritom potiče prirodni mehanizam kože i stimuliraju stanice fibroblasta i time povećava proizvodnja kolagena i stvara proces angiogeneze (stvaranje novih krvnih žila).
Tretman se preporučuje u borbi protiv proširenih pora, bora, hiperpigmentacije, ožiljaka i za kožu koja vapi za hidratacijom, ili za klijente koji žele poboljšati strukturu kože.
Preporuka za sve tipove kože, pod uvjetom da nema upalnih procesa (akni).

pro-microneedling-min
usluge-hifu-min
HiFu 7D ULTRAFORMER
TRAJANJE 20 – 60 MIN
Obnova kolagena i elastina
Nekirurški lifting lica
Pomlađivanje
Okoloočna blefaroplastika
Uklanjanje bora i celulita
Mršavljenje i zatezanje tijela
Vaginalno pomlađivanje i labioplastika
PICO LASER

PICOCARE & PICOWON je najsuvremenija tehnologija za uklanjanje pigmenta.

Brzom i snažnom energijom (bljeskom) razgrađuje pigment u koži pretvarajući ga u fini pijesak što je uvelike bolje i pogodnije za organizam i samu razgradnju razbijenog pigmenta iz tijela.

PICO laser temeljitije razbija čestice pigmenta i pritom manje oštećuje okolno tkivo.

Radi svoje jačine i učinkovitosti skraćuje se proces broja tretmana te se dermis ne oštećuje.

Tretmani koje laser odrađuje:

PICO PILING

KARBONSKI PILING

UKLANJANJE TETOVAŽA

UKLANJANJE PMU

UKLANJANJE OŽILJAKA

UKLANJANJE KAPILARA

UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJSKIH MRLJA

IZBJELJIVANJE ANUSA

S jednim tretmanom ne možemo ništa kao niti s ičime u životu i zato je broj tretmana individualan!

usluge-laser-min
POŠALJITE UPIT
Beauty tretmani: +385 99 5043 701